I sommer arrangere det kretsleir for Bjørgvin krets. I år skal den være på Herdla i Askøy kommune, med fjell og hav rundt oss. Vi lover en uke med varierte aktiviteter, koselige leirbål, haik, mat, is og fantastiske speidere. Absolutt sommerens høydepunkt!

Temaet for leiren er «helt grønn» og skal følge oss gjennom hele uken igjennom flere perspektiv. Miljø, mat og bærekraft vil være hovedinnholdet på kretsleiren. Aktiviteter som legger fokus på restemat, gjenbruk og naturvern vil prege store deler av programmet. En speider kjenner og tar var på naturen, og en speider tar ansvar og viser vei står det i speiderloven, dette skal vi bygge videre på under kretsleiren vår i 2020. Leirens egen infoside

Hvor: Herdla, Askøy

Når: 27.-4. juni/juli

For hvem: 5.klasse og eldre. Oppdagere og familiespeidere er velkommen fra torsdag 2 juli.

Pris: Ordinær: 2500 kr

2. familiemedlem: 2150 kr

3. familiemedlem: 1850 kr
Lederbarn 4-9år full uke: 1000kr

Ledere og Maur: 1500 kr

Familiespeidere/oppdagere, tors-lør: 600kr

Barn 0-3 år: gratis

Makspris pr familie: 6500kr

Påmeldingsfrist:

Påmelding sendes til nordassteinsvik@gmail.com innen 28.feb. Gi beskjed om diettbehov/allergier og evt andre hensyn som må tas. Påmelding etter 28.feb koster 300kr ekstra.

Betaling:

Betaling til kontonr: 3411 31 89489 innen 25. Mars. Merk betaling med speiderens navn. (Vi ønsker ikke betaling for leir på Vipps grunnet høye gebyrer på slike beløp).

Økonomi

Økonomi skal ikke være et hinder for å være med på arrangement i Norges KFUK-KFUM speiderne. KFUK-KFUM speideren har opprettet et deltakerfond for å gi støtte
til dem som måtte trenge det. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din
leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din. Ta kontakt med gruppeleder for mer informasjon.